Garantie

Garantie
Wood and Nails geeft 1 jaar garantie op alle meubels en accessoires. Wij zorgen voor betrouwbare kwaliteit en goede bezorging. Voor en bij levering worden alle producten met zorg nagekeken zodat ze aan onze normen en uw verwachtingen voldoen.

Helaas kan het voorkomen dat er na een bepaalde tijd toch een gebrek aan het licht komt.
Mocht dit zo zijn dan zullen wij dit natuurlijk zo snel en betrouwbaar mogelijk oplossen. Hiervoor dient het wel te gaan om een gegronde klacht.


Gegronde klacht
Een klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

  • – krom trekken, krimpen en uitzetten van hout
  • – onredelijk gebruik
  • – gevolg door onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik
  • – onjuiste opslag of onderhoud door koper of door derde
  • – gebruik voor commerciële doeleinden


Geen garantie op het werken van het hout
Gezien het gaat om houten meubelen, willen wij je erop wijzen dat het hout kan gaan werken. In de winter zal het, wanneer de luchtvochtigheid in huis aan de lage kant is, enigszins krimpen. Dit trekt weer weg als de luchtvochtigheid weer toeneemt. Ideaal is een luchtvochtigheid tussen de 50 en 65%. Wij geven geen garantie op het eventuele werken/kromtrekken van het hout.

Eigen verantwoording voor juiste maten
Zodra wij een meubel, aan de hand van jouw tekening en/of maten, op maat maken, gaan wij ervan uit dat deze maten kloppen. Wij kunnen niet voorzien of controleren of deze maten juist zijn en het product in je interieur past. Mochten wij tijdens de productie onvolkomenheden of ontwerpfouten tegen komen dan zullen we gelijk dit gelijk met je overleggen.
Dus mocht je iets op maat willen laten maken, zorg dan voor zo compleet mogelijke informatie met eventueel foto’s van de locatie waar het product komt. Liever te veel dan te weinig.

Andere klachten
Mocht u een andere klacht hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen zodat wij kunnen bekijken of we wat voor u kunnen betekenen.