Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Onze passie ligt in het ontwerpen van unieke en duurzame producten, voor binnen en voor buiten. We zijn gespecialiseerd in ambachtelijk geproduceerde meubels van hergebruikt hout en handgemaakte woonaccessoires van duurzaam materiaal. Een glimp van ons nog steeds uitdijende aanbod: salontafels, stoelen, broodplanken, hoekbanken, lampen, wijnrekken, boekenkasten, bureaus, windschermen, tv-meubels, schuttingen, dienbladen en plantenbakken.

Upcycling

We behandelen onze artikelen met veel liefde en oog voor detail. Van eerder gebruikte grondstoffen maken we nieuwe designmeubelen. We gebruiken bijvoorbeeld stellageplanken uit de bouw voor schuttingen, met zorg uitgekozen antiek eikenhout voor bureaus of fraai vormgegeven blikken voor industriële lampen. We noemen dit upcycling. Doordat we hergebruiken, is elk product uniek. Door het gevarieerde uiterlijk hebben onze producten een stoere vintage-uitstraling.

Op aanvraag

Tijdens het ontwerpen komen vanzelf ideeën bij ons op, maar we werken ook graag met de klant mee. Kom met een probleem en een idee, en wij zoeken een leuke en mooie oplossing die helemaal is toegesneden op de situatie. Zo hebben we veel ervaring opgebouwd met geheel op maat gemaakte inbouwkasten. Ook voor bedrijven werken wij graag in opdracht. Op basis van de vraag en smaak van de klant ontwerpen we unieke inrichtingen van bedrijfsruimtes en verzorgen we alle fases: van ontwerp tot planning, van bouw tot oplevering. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!